categorie

Halfhoogslaper met tent

Met een halfhoogslaper met tent creëert u extra ruimte onder het bed in de kinderkamer. Ruimte die u heel goed als speelplek voor uw zoon of dochter kunt gebruiken. De tent maakt dit bed en de speelplek helemaal af. Op deze pagina vindt u onze halfhoogslapers met tent.

Lees meer

Naam Prijs

Naam Prijs

Ruimtewinst met een halfhoogslaper met tent

Is de ruimte in de kinderkamer beperkt? Dan kunt u de extra ruimte onder de halfhoogslaper met tent ook gebruiken als opbergruimte. De ruimte onder het bed is zo'n 75 cm hoog. Handig om een uitschuifbaar bureau of boeken- en ladekastjes onder te plaatsen. Als uw kinderen mogen kiezen, maken ze er natuurlijk het liefst een speelruimte van. Maar als uw kind wat ouder is en zo’n speeltent kinderachtig gaat vinden, is de extra ruimte onder de halfhoogslaper een groot voordeel. U hoeft dan enkel de speeltent te verwijderen en te vervangen voor bijvoorbeeld een uitschuifbaar bureau. Uiteraard kunt u ook meteen kiezen voor een halfhoogslaper zonder tent. Deze vindt u hier.

Halfhoogslaper met speeltent

De halfhoogslapers met tent van PS Slapen hebben een speeltent met een eigen thema. Voor zowel jongens als meisjes is er voldoende keuze wat betreft de tenten. Hierbij kunt u onder andere denken aan brandweer-, dinosaurus-, piraten-, Circus Chucky-, pony-, flower-, prinses-, bello- en dominotenten. De bedden zelf zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, waaronder wit en grenen. Zo creëert u voor uw kind een eigen speelparadijs.

Halfhoogslaper met tent

Uitgebreid assortiment bedden

Bij ons kunt u terecht voor onder andere de volgende typen bedden, van onder andere de kwaliteitsmerken Parisot en Lifetime:

Kajuitbedden;

hoogslapers

halfhoogslapers;

stapelbedden;

twijfelaarbedden.

Daarnaast vindt u bij ons ook tienerbeddenmeisjesbedden met veel roze, bedbanken voor stoere jongens en meisjes en complete kinderkamers. Zo is er voor iedere kamer een geschikt bed.

Halfhoogslaper met tent en een glijbaan

Een halfhoogslaper met tent én glijbaan zorgt voor optimaal slaap- en speelplezier. Verras uw kind eens met dit bed. Een spannende slaapplaats op hoogte en een glijbaan om de dag actief te beginnen. Want, wat is er nog leuker dan met een glijbaan je bed uit komen? De trap en glijbaan kunnen zowel links als rechts voor gemonteerd worden. De hoeken en latten van de halfhoogslaper met tent zijn afgerond, zodat er veilig gespeeld kan worden. De verhoogde zijdes van dit kinderbed zorgen voor extra veiligheid voor het eventueel uit het bed vallen. Maar let op: hoe hoger het matras, hoe lager de opstaande rand uitsteekt bij deze halfhoogslaper met tent.

PS Ook voor een bijpassende dekbed of (anti-allergie) beddengoed bent u bij PSSlapen op het juiste adres.