categorie

Halfhoogslaper

Met een halfhoogslaper creëert u extra ruimte in de kinderkamer. Doordat het slaapgedeelte hoger ligt, ontstaat er hieronder extra opbergruimte. Handig om bijvoorbeeld een bureau, kast of speelruimte te plaatsen. Dit type bed is daarom de ideale oplossing wanneer u ruimte wilt creëren maar een hoogslaper (nog) te hoog is. Deze bedden zijn net een slag kleiner dan hoogslapers, waardoor jonge kinderen zich vaak veiliger voelen.

Lees meer

Naam Prijs

Naam Prijs

Geef de kinderkamer ruimte met een halfhoogslaper

Het grote voordeel van een halfhoogslaper is de ruimte die u er mee creëert. De bedden zijn vaak voorzien van een bureau en extra opbergruimte. Dit is mogelijk omdat uw kind de slaapplaats bereikt via een trap, waardoor er onder het bed veel ruimte vrij komt. Zo kunt u ook in een kleine kinderkamer een speel- of leerplek creëren. Wat dacht u bijvoorbeeld van een halfhoogslaper met een glijbaan? Naast ruimtebesparing is een halfhoogslaper ook staand op te maken. Wel zo prettig voor uw rug.

Veiligheid voorop

De goedkope halfhoogslapers uit ons assortiment zijn voorzien van een bedbodem. Omdat deze bedden in een neutrale witte kleur gevoerd worden, zijn deze zowel geschikt voor jongens als meisjes. Een halfhoogslaper van hout of in de kleuren roze of grijs is uiteraard ook mogelijk. Daarnaast worden onze bedden vaak geleverd met een (uitschuifbaar) bureau, kastruimte of ruimte voor een tv/gameconsole. Voor de avonturiers onder ons hebben wij ook een halfhoogslaper met glijbaan in ons assortiment.

Wanneer u een halfhoogslaper wilt kopen bij PS Slapen, dan bent u verzekerd van goede kwaliteit. De veiligheid van uw kind staat uiteraard voorop. Daarom zijn alle bedden voorzien van een stevige trap en opstaande rand. Daarnaast voldoen ze allen aan de strenge Europese veiligheidseisen. Zo kunt u uw kind met een gerust hart in dit type bed laten slapen.

Een goedkope halfhoogslaper kopen in onze webshop?

Denkt u erover om een halfhoogslaper te kopen? Bij PS Slapen vindt u diverse modellen en uitvoeringen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een halfhoogslaper van hout? Of een halfhoogslaper in het roze, grijs of wit? U bestelt onze modellen eenvoudig via onze webshop, waar u ook meteen de voorraad en verwachte levertijd van het bed kunt zien. Wanneer u in onze webshop bestelt, profiteert u van een snelle levering en 14 dagen bedenktijd. Is het bed niet helemaal naar wens? Dan krijgt u uw geld terug. Meer informatie over ons retourbeleid vindt u hier. Daarnaast betaalt u bij een bestelling boven de €20,- geen verzendkosten. Dat betekent dat de levering van uw halfhoogslaper geheel gratis is!