categorie

Halfhoogslaper

Halfhoogslaper kopen? Bij PS Slapen vindt u een zeer divers assortiment. Ze zijn verkrijgbaar in vele leuke kleuren en met de nodige leuke en handige accessoires. Zo vindt u bij ons halfhoogslapers met ingebouwde opbergkastjes, een bureautje of een leuke glijbaan. Ook hebben we halfhoogslapers met een voorpaneel, zodat onder het bed een soort huisje ontstaat voor uw kind.

Lees meer

Naam Prijs

Naam Prijs

Geef de kinderkamer ruimte met een halfhoogslaper

Met een bed, kast en het nodige speelgoed is een kinderkamer al gauw behoorlijk vol. Halfhoogslapers zijn de perfecte oplossing voor een gebrek aan ruimte. Ze zijn vaak voorzien van een bureau en extra opbergruimte. Bovendien kunt u in een kleine kinderkamer een speel- of leerplek creëren. Wat dacht u bijvoorbeeld van een halfhoogslaper met een glijbaan?

Dit type bed is de ideale oplossing wanneer u ruimte wilt creëren maar een hoogslaper (nog) te hoog is. Deze bedden zijn net een slag kleiner dan hoogslapers, waardoor jonge kinderen zich vaak veiliger voelen. En u als ouder natuurlijk ook!

Vanaf welke leeftijd?

Vanaf welk moment uw kind klaar is voor slapen in een halfhoogslaper, hangt natuurlijk niet alleen van de leeftijd af. Het slaapgedrag speelt een grote rol. Een kind dat erg onrustig is in zijn of haar slaap is minder gauw toe aan een hoogslaper. En een klein kind heeft meer kans eruit te vallen dan kleuter die flink uit de kluiten gewassen is. Over het algemeen wordt geadviseerd een kind niet voor het zesde levensjaar in een hoogslaper te laten slapen. Vanaf zijn of haar vierde is een halfhoogslaper doorgaans een veilige optie.

Spelen onder de halfhoogslaper

Het grote voordeel van een halfhoogslaper is de extra ruimte die u ermee creëert. Hier kan uw kleine heerlijk spelen! Het is bijvoorbeeld mogelijk een tent te bevestigen onder de halfhoogslaper. Zo kunnen kinderen kamperen in hun eigen slaapkamer!

Bovendien zijn er halfhoogslapers te verkrijgen met een glijbaan. Met het trappetje omhoog en met de glijbaan weer omlaag: uw kleuter kan zich de hele dag vermaken in en om het bed. Natuurlijk kunt u er ook een speelkleed of bureautje onder kwijt. Of creëer een speelgoedkeukentje door de ruimte onder het bed deels dicht te maken, met een raampje erin en een mini-aanrecht!

Halfhoogslaper kopen

Halfhoogslaper ombouwen

Er komt een dag dat uw kind de halfhoogslaper niet meer zal zien zitten. Wanneer het tijd wordt voor een ‘gewoon’ eenpersoonsbed, op de grond, kunt u de meeste halfhoogslapers zelf eenvoudig opbouwen. Haal het onderstel, bedfront en de ladder weg en het bed weer als nieuw! En mag het bed juist wel wat hoger? Dan is het in veel gevallen mogelijk de poten te verlengen.

Een halfhoogslaper opmaken

Iets waar mensen soms tegen opzien is het opmaken van een (half)hoogslaper. Want in tegenstelling tot bij een bed op de grond kun je niet eenvoudig om een halfhoogslaper heenlopen. Je zult er dus op moeten. Het best kun je hiervoor een keukentrapje gebruiken. De houten trappetjes van kinderbedden zijn immers vaak niet bedacht op het gewicht van een volwassene.

Haal eerst het kussen en het dekbed van het bed, zodat u voldoende ruimte hebt. Vervolgens begint u met het hoeslaken. Bevestig eerst de punten aan de hoofdzijde, waar de ‘ingang’ en het trappetje zich dus niet bevinden. Doe hierna de punt aan de voetenzijde, tegenover het trappetje. Als laatst kunt u vanaf het trappetje de laatste punt om het matras heen doen. Zo voorkomt u dat u ondertussen op het hoeslaken hoeft te zitten! Het dekbed en de kussensloop doet u vervolgens gewoon beneden, zodat u opnieuw voldoende ruimte heeft. Voor het instoppen van de deken heeft u opnieuw het keukentrappetje nodig.

Veiligheid voorop

De goedkope halfhoogslapers uit ons assortiment zijn voorzien van een bedbodem. Omdat deze bedden in een neutrale witte kleur gevoerd worden, zijn deze zowel geschikt voor jongens als meisjes. Een halfhoogslaper van hout of in de kleuren roze of grijs is uiteraard ook mogelijk. Daarnaast worden onze bedden vaak geleverd met een (uitschuifbaar) bureau, kastruimte of ruimte voor een tv/gameconsole. Voor de avonturiers onder ons hebben wij ook een halfhoogslaper met glijbaan in ons assortiment.

Wanneer u een halfhoogslaper wilt kopen bij PS Slapen, dan bent u verzekerd van goede kwaliteit. De veiligheid van uw kind staat uiteraard voorop. Daarom zijn alle bedden voorzien van een stevige trap en opstaande rand. Daarnaast voldoen ze allen aan de strenge Europese veiligheidseisen. Zo kunt u uw kind met een gerust hart in dit type bed laten slapen.

Uitgebreid assortiment bedden

Bij ons kunt u terecht voor onder andere de volgende typen bedden, van onder andere de kwaliteitsmerken Parisot en Lifetime:

Kajuitbedden;

hoogslapers

halfhoogslapers met tent;

stapelbedden;

twijfelaarbedden.

Daarnaast vindt u bij ons ook tienerbeddenmeisjesbedden met veel roze, kajuitbed met opbergruimte voor stoere jongens en meisjes en complete kinderkamers. Zo is er voor iedere kamer een geschikt bed.

Een goedkope halfhoogslaper kopen in onze webshop?

Denkt u erover om een halfhoogslaper te kopen? Bij PS Slapen vindt u diverse modellen en uitvoeringen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een halfhoogslaper van hout? Of een halfhoogslaper in het roze, grijs of wit? U bestelt onze modellen eenvoudig via onze webshop, waar u ook meteen de voorraad en verwachte levertijd van het bed kunt zien. Wanneer u in onze webshop bestelt, profiteert u van een snelle levering en 14 dagen bedenktijd. Is het bed niet helemaal naar wens? Dan krijgt u uw geld terug. Hierover leest u meer op onze pagina over ons retourbeleid. Daarnaast betaalt u bij een bestelling boven de €20,- geen verzendkosten. Dat betekent dat de levering van uw halfhoogslaper geheel gratis is!