categorie

Hoogslaper

Een hoogslaper is ideaal voor iedereen die beperkte ruimte heeft in de slaapkamer van zijn of haar kind. Als u kiest voor een hoogslaper, kunt u alle ruimte die beschikbaar is effectief gebruiken. Een bureau en boekenkast nemen behoorlijk wat plaats in, maar met een hoogslaper met bureau bent u hier geen extra ruimte voor kwijt. Onder dit bed is genoeg plaats voor een mooie, ruime speel- of werkplek..

Lees meer

Naam Prijs

Naam Prijs

Extra ruimte met een hoogslaper

Een hoogslaper is ideaal voor de kleinere kinderkamer omdat u dezelfde ruimte twee keer gebruikt. En de meeste kinderen zijn er dol op. Want is er nou stoerder dan een bed waar je met een ladder in moet klimmen.

Veilig slapen in een hoogslaper

Om te voorkomen dat uw kind uit bed valt, zijn onze hoogslapers voorzien van een stevige uitvalbeveiliging én voldoen ze aan alle Europese veiligheidseisen. Maar, hoe hoger het matras, hoe lager de opstaande rand uitsteekt. Kinderen vanaf 6 jaar kunnen dan ook veilig slapen in deze bedden. De bedden zijn met kindvriendelijke, gifvrije en veelal op waterbasis verf gelakt. Zo kunt u én uw kind met een gerust hart slapen!

Goedkope hoogslaper

De goedkope hoogslapers uit ons assortiment zijn voorzien van een bedbodem. Omdat deze bedden in een neutrale kleur gevoerd worden, zijn deze zowel geschikt voor jongens als meisjes. Daarnaast worden deze vaak geleverd met een (uitschuifbaar) bureau, kastruimte of ruimte voor een tv of gameconsole. De Swan is bijvoorbeeld uitgevoerd in een tijdloze witte kleur.

Keuze:

In onze online beddenwinkel heeft u de keuze uit verschillende bedden variërend van een eenvoudige en goedkope hoogslaper tot een luxe variant met een bureau en/of bedbank. Kiest u voor een variant met bureau, dan creëert u een gigantische werkplek onder het bed waar uw kind naar hartenlust kan knutselen of rustig kan studeren. De variant met bureau en bedbank of zitje, die uitgeschoven kan worden tot een logeerbed, is echt ideaal voor uw opgroeiende kind. Hiervan zal u en uw kind jarenlang plezier van hebben. Wij verkopen diverse hoogslapers van verschillende topmerken waaronder Vipack en Parisot. Daarnaast heeft u keuze uit diverse materialen. Bijvoorbeeld hout, maar ook hoogwaardige MDF en Melamine platen.

Bij elk bed kunt u direct een matras, dekbed en kinderkussen bij bestellen. Zodat uw kinderbed direct helemaal compleet is. Wij leveren goede service en denken graag met u mee. Heeft u nog vragen, u kunt ons via de chat-functie, per e-mail, via het contactformulier en telefonisch 038-8200362 bereiken. Wij helpen u graag bij de keuze voor de juiste hoogslaper voor uw zoon of dochter.

Liever een iets lager bed? Bekijk dan eens onze halfhoogslapers.