categorie

Twijfelaarbed

Een twijfelaarbed kies je vanwege de ruimte én om de luxe van een tweepersoonsbed en is bovendien ruimtebesparend op de slaapkamer. Lees meer

Naam Prijs

Naam Prijs

Wat is nu precies een twijfelaarbed?

Eigenlijk zegt de naam het al, twijfelaar. Net te groot voor een eenpersoonsbed en net te klein voor een tweepersoonsbed. Overigens kun je twisten over wat de standaardafmetingen moeten zijn van een eenpersoonsbed, tweepersoonsbed of twijfelaarbed. Gemakshalve gaan we ervan uit dat een twijfelaarbed de standaard afmetingen heeft van 120 cm x 200 cm of 140 cm x 200 cm.

De voordelen van dit bed

Ten eerste vanwege de ruimte én om de luxe van een tweepersoonsbed. Je hebt namelijk volop ruimte om te draaien en te dromen. Bovendien is uit bed vallen met een twijfelaar verleden tijd. Twijfelaars worden veel gebruikt voor kinderen en tieners. Daarbij kan er gemakkelijk een logé blijven slapen en kan je kind met dit bed vooruit tot hij of zij het huis uit gaat. Ten tweede is het ruimtebesparend. Een twijfelaarbed is een ruimtebesparende oplossing. Zeker als je wat minder ruimte hebt, is slapen op een twijfelaar ideaal. Hij past in bijna iedere slaapkamer en op deze manier heb je, naast je bed ook nog plaats voor andere spullen. Ook voor 2 personen is een twijfelaarbed geschikt en het is dan ook een prima alternatief voor een tweepersoonsbed. Een twijfelaarbed staat garant voor knusse nachten.

Goedkope twijfelaarbedden in meerdere uitvoeringen

In ons assortiment hebben we verschillende tijdloze én betaalbare twijfelaarbedden. Een metalen bed dat zo is gemaakt dat deze bedden hun stevigheid niet verliezen. Of een trendy uitvoering die past in verschillende stijlen slaapkamers. Een aantal van deze bedden hebben bovendien handige opberglades onder het bed. Ook voor volwassen zijn het mooie bedden. Deze bedden zijn echt het topsegment in de beddenmarkt en staan garant voor jarenlang intensief gebruik. Allemaal passen ze in bijna elke slaapkamer en bieden ze een slaapplek voor 1 of 2 personen.

Een twijfelaarbed kopen

Wil je lekker breeduit liggen in je eigen twijfelaar of gezellig samen slapen in een knus bed? Twijfel niet langer en kies jouw bed uit onze collectie. Je kunt eenvoudig een twijfelaarbed kopen op onze website. Uiteraard hebben wij ook bijpassend beddengoed voor deze twijfelaar bedden.