categorie

Twijfelaarbed

Een twijfelaarbed kies je vanwege de ruimte én om de luxe van een tweepersoonsbed. Toch neemt het veel minder ruimte in. Een twijfelaar bed is namelijk maar 120x200 of 140x200 cm groot. En heb je extra ruimte voor je spullen nodig? Kies dan voor een twijfelaar bed met opbergruimte of lades. Overtuigd? Koop dan nu een twijfelaar met matras bij PS Slapen! Lees meer

Naam Prijs

Naam Prijs

Wat is nu precies een twijfelaarbed?

Eigenlijk zegt de naam het al, twijfelaar. Net te groot voor een eenpersoonsbed en net te klein voor een tweepersoonsbed. Overigens kun je twisten over wat de standaardafmetingen moeten zijn van een eenpersoonsbed, tweepersoonsbed of twijfelaarbed. Gemakshalve gaan we ervan uit dat een twijfelaar bed de standaard afmetingen heeft van 120x200 cm of 140x200 cm.

De voordelen van dit bed

Waarom zou je voor een twijfelaarbed kiezen? Ten eerste vanwege de ruimte én om de luxe van een tweepersoonsbed. Je hebt namelijk volop ruimte om te draaien en te dromen. Dit omdat de afmetingen van een twijfelaar bed 120x200 of 140x200 cm zijn. Twijfelaars worden dan ook veel gebruikt voor kinderen en tieners. Daarbij kan er gemakkelijk een logé blijven slapen en kan je kind met dit bed vooruit tot hij of zij het huis uit gaat.

Ten tweede is een twijfelaarbed ruimtebesparend. Zeker als je wat minder ruimte hebt, is slapen op een twijfelaar ideaal. Hij past in bijna iedere slaapkamer en op deze manier heb je ook nog plaats voor andere spullen. Zowel binnen als buiten het bed. Bij ons kun je namelijk kiezen voor een twijfelaar bed met opbergruimte, zoals lades. Ook voor twee volwassen personen is een twijfelaarbed geschikt. Het neemt namelijk minder ruimte in beslag en staat garant voor knusse nachten.

Goedkope twijfelaarbedden in meerdere uitvoeringen

In ons assortiment hebben we verschillende tijdloze én betaalbare twijfelaarbedden. Een metalen bed dat zo is gemaakt dat deze bedden hun stevigheid niet verliezen. Of een trendy uitvoering die past in verschillende stijlen slaapkamers. Of kies je liever voor een twijfelaar bed met een opbergruimte of lades?

Ook voor volwassenen zijn het mooie bedden. Deze bedden zijn echt het topsegment in de beddenmarkt en staan garant voor jarenlang intensief gebruik. Doordat een twijfelaar bed 120x200 of 140x200 cm is, past het in bijna elke slaapkamer en biedt het een slaapplek voor 1 of 2 personen.

Een twijfelaarbed kopen

Wil je lekker breeduit liggen in je eigen twijfelaar of gezellig samen slapen in een knus bed? Twijfel niet langer en kies jouw bed uit onze collectie. Je kunt eenvoudig een twijfelaarbed met matras kopen op onze website. Uiteraard hebben wij ook bijpassend beddengoed voor deze twijfelaar bedden.