categorie

Tienerbureau

In een kinder- en tienerkamer mag een bureau met bureaustoel niet ontbreken zodat uw kind kan knutselen, huiswerk maken of lekker spelen. Een los bureau of juist een uitgebreid bureau met veel opbergruimte aan uw de keuze. Lees meer

Naam Prijs

Naam Prijs

Tienerbureau kopen:

U overweegt een bureau voor uw zoon of dochter te kopen? In onze online beddenwinkel heeft u een ruime keuze. Wij zetten nog even een en ander voor u op een rij.

Kinderen die veel aan hun bureau zitten, hebben een goed bureau nodig. Maar u wilt ook een bureau die mooi bij de kinder- tienerkamer past. Maar waar het vooral om gaat is dat uw kind een prettige plek heeft om zijn of haar huiswerk te maken. Want een kinderbureau is voor hen bovenal een functioneel meubelstuk. Een goed en inspirerend bureau geeft uw kind de creativiteit en concentratie voor tijdens het werken.

Gelukkig zijn er ontzettend leuke kinderbureaus te vinden. Bij ons zijn er verschillende soorten om uit te kiezen. Het verschil met bureaus voor volwassenen zit hem voornamelijk in de hoeveelheid bergruimte. Voor kinderen is het namelijk niet zo belangrijk dat ze een heleboel laden tot hun beschikking hebben om van alles op te bergen. Een kinderbureau bestaat dan ook vaak uit een werkblad met hooguit twee laden. Als er al laden in het ontwerp zijn meegenomen, want sommigen hebben alleen een werkblad. Om hun het studeren aangenaam te maken, kunt u een bureau kopen met speelse accenten of vrolijke kleuren. Statig, speels of puur functioneel.

Welk kinderbureau spreekt u aan?

Vaak is de aanschaf van een kinderbureau onderdeel van een complete herinrichting van een kinderkamer. Zo hebben wij een aantal kinderbureaus die in dezelfde lijn zijn uitgevoerd als bepaalde beddenseries: Alex, Erik, Lewis, Robin maar deze zijn ook prima los te gebruiken. Het gaat er immers om dat het ontwerp en de stijl passen bij wat u in gedachten heeft. Het merk Vipack heeft ook een aantal stijlvol ontworpen kinderbureaus die u in ons assortiment kunt vinden.

Een goed game bureau is onmisbaar als je van gamen houdt op een PlayStation 4, Xbox of PC.

Een game bureau heeft een groot werkblad en is steviger dan een normaal bureau en heeft daarnaast vaak een aantal extra’s voor gamers. Bijvoorbeeld Led verlichting of een haakje voor de headset. Met een groot werkblad is er extra ruimte voor alle randapparatuur, zodat de gaming setup volledig naar eigen wens kan worden ingericht.BESTEL Direct Online

In ons aanbod vindt u kinderbureaus in verschillende stijlen en modellen voor verrassend lage prijzen. Bestel met een paar klikken een kinder- tienerbureau die bij uw kind past.

Wilt u uw kinder- tienerkamer direct compleet maken? Bij ons vindt u ook matrassen, dekbedden en kussens speciaal voor kinderen. Heeft u nog vragen? U kunt ons via de chat-functie, per e-mail, via het contactformulier en telefonisch (038-8200362) bereiken voor uw vragen over een bureau.