categorie

Stapelbed

Te weinig ruimte voor twee bedden in één kamer? Kijkt u dan eens naar een stapelbed. Stapelbedden zijn erg handig in een kleinere kamer waar nog meer meubels in moeten staan. Daarbij vinden veel kinderen het vaak leuker om in een zo’n bed te slapen en helemaal als je bovenin mag slapen. Door onze stevige en moderne stapelbedden met uitvalbescherming hoeft u zich geen zorgen te maken over de veiligheid van uw kind. Kortom, de beste keuze als u een modern, veilig en ruimtebesparend bed zoekt voor in de slaapkamer van uw kinderen!

Lees meer

Naam Prijs

Naam Prijs

De voordelen van een stapelbed:

U overweegt een kinderstapelbed te kopen? In onze online beddenwinkel heeft u een ruime keuze. Wij zetten de voordelen nog even op een rij.

Stevige stapelbedden met de meeste ruimtewinst

Zoals we eerder al noemden, is dit bed ideaal wanneer u geen ruimte heeft voor twee aparte bedden. Daarnaast is dit bed ook handig in een kleinere kamer waar nog meer meubels bij in moeten staan. Helemaal als u er een koopt met een bedlade eronder voor nog meer opbergruimte of als logeerplaats. Wij hebben keuze uit stapelbedden waarbij u de trap zowel links als rechts te monteren zijn zodat u de ruimte in uw kinderkamer optimaal kunt benutten. Ook zijn er mogelijkheden met de trap aan de linker of rechterzijkant.

Veilig slapen in een stapelbed

Om te voorkomen dat uw kind uit bed valt, is de bovenste ligplaats van elk stapelbed voorzien van een stevige uitvalbeveiliging. Daarnaast voldoen alle stapelbedden uit ons assortiment aan alle Europese veiligheidseisen. Maar let op! Hoe hoger het matras, hoe lager de opstaande rand uitsteekt. De bedden zijn met kindvriendelijke, gifvrije en veelal op waterbasis verf gelakt.

De keuze bij PS Slapen

Bij ons heeft u de keuze uit diverse soorten kinderbedden in diverse vormen en kleuren. Naast een witte variant vindt u bijvoorbeeld een brandweerwagen of bus waarin uw kinderen overdag kunnen spelen. Ook vindt u uitvoeringen die eventueel later om te bouwen zijn tot twee gelijke eenpersoonsbedden. Wilt u iets anders dan het standaard stapelbed – waarbij de ligplaatsen boven elkaar bevinden – dan is er het hoekstapelbed. Een originele en gezellige oplossing voor uw kinderen.

Wilt u uw kinderbed direct compleet maken? Bij ons vindt u ook matrassen, dekbedden en kussens speciaal voor kinderen. Heeft u nog vragen? U kunt ons via de chat-functie, per e-mail, via het contactformulier en telefonisch (038-8200362) bereiken voor uw vragen over een stapelbed.