categorie

Kinderkamers

Wordt jouw kind te groot wordt voor een baby- of peuterbed, dan is het de hoogste tijd om aan de aankoop van een complete kinderslaapkamer te denken. Voordat je een kamer aankoopt, is het belangrijk om vast te stellen aan welke voorwaarden deze moet voldoen.Wat is de beschikbare ruimte in de kinderkamer? Welke meubelen (kledingkasten, bureau, nachtkastjes) heb je naast het bed nodig? Hoelang wil je van de kamer gebruikmaken? Wil je een moderne tienerkamer die dienst doet tot jouw kind het huis verlaat? Of verkies je eerder een speelse themakamer om dan later over te schakelen naar een volwassen kamer met dubbel bed?

PS Nog even dit: Wij bezorgen op afspraak en rekenen geen bezorgkosten!

Lees meer

Naam Prijs

Naam Prijs

Onze kwalitatieve kinderkamers

Bij ons hoef je bovendien geen maanden op die nieuwe kamer te wachten. Bij ons vind je de grootste online keuze aan kwalitatieve kinderkamers. Daarnaast leveren wij veelal uit voorraad, waardoor deze op afspraak en binnen 5 werkdagen thuis kunnen worden afgeleverd.

PS Nog even dit: Koop direct een volledige kinderkamer daardoor profiteert u onmiddellijk van een extra combinatie korting. Zo heeft u de perfecte kinderkamer niet alleen snel in huis, maar geniet u ook van de scherpste prijs. Waarom nog twijfelen?