Halfhoogslaper-met-glijbaan-Prinses-tent-wit

Halfhoogslaper met glijbaan en tent voor optimaal slaap- en speelplezier. Verras uw kind met dit bed. Een spannende slaapplaats op hoogte en een glijbaan om de dag actief te beginnen. Onder het bed is een ruimte van zo'n 75 cm hoog.

De trap en glijbaan kan zowel links of rechts voor gemonteerd worden. De hoeken en latten van dit bed zijn afgerond, zodat er veilig gespeeld kan worden. De verhoogde zijdes van dit kinderbed zorgt voor een extra veiligheid voor het eventueel uit het bed vallen, maar let u wel op (hoe hoger het matras, hoe lager de opstaande rand uitsteekt). Deze halfhoogslaper met tent is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar en is voorzien van een rechte ladder met brede treden.

Deze stabiele halfhoogslaper beschikt over poten van 6.5 x 6.5 cm dik, massieve zijden en is inclusief een lattenbodem. Hierdoor is deze halfhoogslaper onwaarschijnlijk stevig en uiterst sterk. Echte Europese topkwaliteit!

Buitenmaten in cm: Breedte 106/218, Hoogte 114, Lengte 210.

De halfhoogslaper met glijbaan en tent - Prinses is verkrijgbaar in grenen of wit. De kleur hoeft u alleen nog maar te selecteren.

Binnen 5 werkdagen geleverd.

• Inclusief glijbaan

• Trap en glijbaan links of rechts voor te monteren

• Stabiel en uiterst sterk

• FSC®-gecertificeerd grenen

• Inclusief rollattenbodem

Voorraadstatus Direct leverbaar!
Glijbaan Ja
Matrasmaat 90 x 200
Aantal personen Eenpersoons
Trap Links of rechts voor
Merken Vipack
Materiaal Grenen


Selecteer een kleur & prijs

* Verplichte velden

 329,00

Niet goed? Geld terug!

Snelle Levering

14 dagen bedenktijd

5056 klanten gingen u voor