Lifetime® kinderbedden

 

Lifetime® kidsrooms collectie biedt eindeloze mogelijkheden voor een perfecte kinderkamer tot aan een praktische studentenkamer. 

De Lifetime® kinderbedden zijn bijzonder door de systeembouw. U kunt van een basisbed vele andere bedcombinaties maken. Denk aan een hemelbed of een hoogslaper. Zo kunt u snel en simpel veranderen van kinderbed en groeit het bed met uw kind mee.

Duurzaam, milieuvriendelijk en sterk

Lifetime® meubelen hebben een uniek Scandinavisch design. De meubels zijn gemaakt van hoogwaardige houtsoorten en/of MDF. Er wordt gebruik gemaakt van speciaal geselecteerd duurzaam grenenhout, dat langzaam in moeilijke klimatologische omstandigheden groeit. Hierdoor ontstaat een sterke houtsoort, die zeer geschikt is om bedden van hoge kwaliteit te maken. Het hout komt ook uit duurzame bosbouw, waar voor iedere gekapte boom 1,5 nieuwe boom wordt geplant. Het hout is afgewerkt met milieuvriendelijke lakken en beitsen op waterbasis. Lifetime® Kidsrooms kreeg in 2004 al de Green Environmental Award voor verantwoorde en milieuvriendelijke producten.

Het meubilair is en blijft stevig en stabiel gedurende vele jaren, zelfs wanneer het wordt omgebouwd. De goed doordachte en solide constructie betekent dat de kinderen er vele jaren plezier van beleven. De bedden van Lifetime® voldoen ook aan de hoogste veiligheidseisen, vaak meer dan de wettelijke norm EN-747. De bedden zijn ook uitgebreid getest door TÜV, een strenge onafhankelijke test autoriteit.

De Lifetime® collectie bij PS Slapen

U vindt bij ons alle Lifetime® bedden, van lage bedden tot halfhoge bedden tot extra hoge bedden. Daarnaast hebben wij ook losse bedonderdelen, bureau's, kledingkasten, nachtkastjes en nog veel meer. Wij hebben voor elk kind wat wils, ongeacht leeftijd, interesses en smaak. Met alle Lifetime® onderdelen kunt u samen met uw zoon of dochter de perfecte kinderkamer, of tienerkamer inrichten, voor nú en in de toekomst. 

Een complete kinder- of tienerkamer met de producten van Lifetime®

Lifetime® is door het doorbouwsysteem perfect voor opgroeiende kinderen. Naast dat Lifetime® meubelen zijn ontworpen met extra zorg voor veiligheid, zijn ze ook gemaakt om de best mogelijke voorwaarden te scheppen voor een goede nachtrust van een opgroeiend kind. Het doorbouw systeem van Lifetime® maakt dat u jarenlang van het bed kan genieten. Beginnend met een basis bed tot aan een riante hoogslaper met bureau's, kasten en zitjes. En voor de jeugdige kinderen met leuke speelse thema’s. Door de doorbouwonderdelen zoals: bed fronten, extra opbergruimte, ladders, speelgordijnen, een glijbaan of een bureau kan er eindeloos gevarieerd worden. Met de bijpassende accessoires zoals sierkussens en plaids, kasten, bedlampjes en poefen maakt u de kinder- tienerkamer helemaal compleet.

Zo hebben PSSlapen.nl en Lifetime® de handen ineen geslagen om uw kind een eigen plek te geven waarin het heerlijk kan spelen, leren of gewoon lekker relaxen. Bovendien willen wij uw kind een plek bieden waar hij of zij zich comfortabel en veilig voelt.

P.S. Heeft u nog een tip voor het inrichten van een tiener- of kinderkamer? Laat het ons weten in een reactie.