Bij de aanschaf van een nieuw bed zijn er een aantal vragen die u zich moet stellen. Onder andere de ruimte waaraan je behoefte hebt in bed, maar ook de slaapkamerruimte is bepalend voor welke mogelijkheden er zijn. Een twijfelaarbed is ook als tweepersoonsbed een goede optie wanneer de ruimte beperkt is

Wat is nu precies een twijfelaarbed?

Eigenlijk zegt de naam het al, twijfelaar. Net te groot voor een eenpersoonsbed en net te klein voor een tweepersoonsbed. Overigens kan je twisten over wat de standaardafmetingen moeten zijn van een eenpersoonsbed, tweepersoonsbed of twijfelaar bed. Gemakshalve gaan we uit dat een twijfelaarbed de standaardafmetingen heeft van 120 cm x 200 cm of 140 cm x 200 cm. Bovendien heb je ook verschillende twijfelaar breedtematen van matrassen en verschillende lengtematen van 190 cm tot 220 cm.

Waarom koop je een twijfelaarbed?

Ten eerste vanwege de ruimte én om de luxe van een tweepersoonsbed.

Je hebt namelijk volop ruimte om te draaien en te dromen. Bovendien is uit bed vallen met een twijfelaar verleden tijd. Twijfelaars worden vaak gebruikt voor kinderen en tieners. Daarbij kan er gemakkelijk een logé blijven slapen en kan je kind met dit bed vooruit tot hij of zij het huis uit gaat.

Ten tweede is het ruimtebesparend.

Een twijfelaarbed is een ruimtebesparende oplossing. Zeker als je wat minder ruimte hebt, is slapen op een twijfelaar ideaal. Hij past in bijna iedere slaapkamer en op deze manier heb je, naast je bed ook nog plaats voor andere spullen. Ook voor 2 personen is een twijfelaarbed geschikt en het is dan ook een prima alternatief voor een tweepersoonsbed. Een twijfelaarbed staat garant voor knusse nachten! 

Twijfelaar bedden in meerdere uitvoeringen

In ons assortiment twijfelaar bedden hebben we verschillende tijdloze bedden. Het metalen bed New York van Vipack is zo gemaakt dat deze bedden hun stevigheid niet verliezen.

Een modern en trendy bed is de Michigan (140 cm breed), een bed dat past in verschillende stijlen slaapkamers. Het bed heeft een mooi stijlvol hoofdeinde en twee handige opberglades onder het bed. Een goedkoop en betaalbaar tienerbed compleet met matras en bedbodem voor € 329! Ideaal voor studenten maar ook voor tieners die veel ruimte in bed willen.

Maar ook voor volwassen zijn het mooie bedden. De houten 2 persoonsbedden van Vipack zijn gemaakt van speciaal geselecteerd duurzaam beheerde bossen. Deze bedden zijn echt het topsegment in de beddenmarkt en staan garant voor jarenlang intensief gebruik. Allemaal passen ze in bijna elke slaapkamer en bieden ze een slaapplek voor 1 of 2 personen.

Dus lekker breeduit liggen in je eigen twijfelaar of gezellig samen slapen in een knus bed? Twijfel niet langer en kies jouw bed uit onze collectie. Uiteraard hebben wij ook bijpassend beddengoed voor deze twijfelaar bedden.

P.S. Heeft u nog een tip voor het inrichten van een kleine tiener- of kinderkamer? Laat het ons weten in een reactie.

P.P.S. deel dit artikel.