Tienermeiden willen vaak geen pastelkleuren meer. Een volwassen kamer is veel leuker en het liefst willen ze een groot twijfelaarbed. Ieder meisje heeft zo haar eigen wensen. Daarom bieden we een breed assortiment aan van verschillende stijlen.

Meisjesbedden in romantische kleuren

Bij een meisjesbed denken we meestal direct aan de pastelkleuren zoalsroze. Deze zachte kleuren geven dan ook een romantische en sprookjesachtige look aan de kinderkamer. Naast deze klassieker zijn er natuurlijk ook andere kenmerken die een bed uiterst geschikt maken voor meisjes. Denk maar aan afwerkingen met bijvoorbeeld een hartje. Een ander voorbeeld is het prinsessenthema, want geef toe, ieder meisje wil zich toch als een echt prinsesje voelen bij het slapengaan en bij het ontwaken. Een ander origineel idee is een halfhoogslaper die u kunt afwerken met een bedtent in de vorm van een kasteel.Een echte prinses verblijft toch in een prachtig kasteel?

Verschillende soorten meisjesbedden

Had u al eens gedacht aan een hemelbed? Uw dochter zal namelijk heerlijk wegdromen in dit feeërieke bed. Maar u vindt bij ons ook meisjesbedden in zeer speciale vormen: de originele koetsbedden, prinsessencars en huisbedden.


De kamer van uw dochter

Heeft u een meisjesbed gevonden dat aan de voorkeur van u en uw dochter voldoet? Vergeet dan niet te denken aan de opbergruimte. Ongetwijfeld heeft uw dochter zo veel kleding dat het bijna niet meer in de kledingkast passen. Een ruime kledingkast, liefst met een spiegel, is onmisbaar op een meidenkamer. Ook noodzakelijk is een groot bureau om huiswerk aan te maken. Dit moet tenslotte ook gebeuren. Een kaptafel met een opzetspiegel waar make-up en haar kunnen worden gedaan is een goede aanvulling en maakt de kamer compleet.

Een sleepover met vriendinnen?

Dan is een twijfelaarbed een ideale oplossing. Dit is een goede investering want uw dochter kan het bed makkelijk meenemen wanneer ze op kamers gaat.

P.S. Heeft u nog een tip voor het inrichten van een meidenkamer? Laat het ons weten in een reactie.

P.P.S. deel dit artikel.