Is uw kleine ook toe aan een nieuw kinderbed? Kijk dan eens naar een kinderbed auto, ook wel een autobed genoemd. Een autobed staat garant voor eindeloos speelplezier en is een echte blikvanger in de slaapkamer van uw kind. Slapen was nog nooit zo leuk!

Autobedden zijn altijd al populair geweest onder kinderen, omdat ze erg tot de verbeelding spreken en je er fijn in weg kunt dromen. Niet alleen jongens die dromen van een carrière als autocoureur of brandweerman vinden een autobed erg leuk. Ook meisjes vinden het leuk om in een autobed te slapen en te spelen.   

De vele varianten en uitvoeringen autobedden op een rij:

 

Autobedden voor de boys:

 

Autobed Le Mans: Met dit autobed in zijn kamer, maakt u van de dromen van uw kind werkelijkheid en racet hij zijn eigen 24 uur van Le Mans. Dit bed is natuurlijk naast het slapen ook een fantastische plek om in, op of rond te spelen.

Autobed Turbo Racing: Dit is een hele stoere auto voor de kleine coureur. Bovendien bevat het fraaie rondingen en heeft het een ideale opberg lade (60x40cm) in de zijkant van het bed. Dit autobed heeft verhoogde zijdes zodat deze extra veilig is en uw kind niet uit het bed kan vallen.

Autobed Monza: Dit is een prachtig bed voor de toekomstige autocoureur. De stoere banden met grote chromen velgen onder de auto geven het kinderbed de looks van een strakke raceauto. Achteraan dit kinderbed is er ook nog een rode spoiler. De twee koplampen bevatten geïntegreerde ledlampen die functioneren op een laag spanningsniveau.

Autobed Lamborghini: Dit stevige bed is een perfecte look a like. Uw zoon of dochter zal vele snelle avonturen beleven in dit mooie bed.

Autobedden voor girls:

 

Autobed Princess Pink Lady: Dit is een prachtig autobed voor kleine prinsesjes die van reizen en auto’s houden.

Love Car Bed:Een geweldig en stevig roze autobed voor elke meisje dat van auto’s houdt. Het bed is aan beide kanten verhoogd om te voorkomen dat uw kind uit bed kan rollen tijdens de slaap.

Met bovenstaande autobedden maakt u van de kinderkamer ongetwijfeld een unieke beleving.

Bijbehorende accessoires

Wilt u de ervaring voor uw kind helemaal compleet maken? Kies dan voor een van de bijbehorende accessoires in de zoals een gereedschapskast, benzinepompkast, bureau of nachtkastje. Zo maakt u de kinderkamer met een autobed echt helemaal af en kunnen de kinderen helemaal opgaan in hun spel.

Constructie en maten

De meeste autobedden voor de kinderkamer zijn gemaakt van gelakt MDF en kunststof. Ze worden geleverd als bouwpakket en komen inclusief een passende bedbodem. Om uw kinderen zo lang mogelijk te laten genieten van hun bed kunt u het beste kiezen voor een model waar een matras in past van 200 op 90 centimeter. Verder zijn autobedden net als gewone ledikanten, ze voldoen aan de strenge Europese Wetgeving en zijn veilig voor kinderen.

Autobed kopen

De prijzen van autobedden liggen tussen de €250,- en €700,-. Gemiddeld kost een autobed € 350,- (inclusief bedbodem). Kijk voor een compleet overzicht van al onze autobedden in onze online showroom. Hier kunt u makkelijk en snel het favoriete autobed van uw kind kopen.

P.S. Heeft u nog een tip voor het inrichten van een kleine kinderkamer? Laat het ons weten in een reactie.

P.P.S. deel dit artikel.