Blog

featuredImage

Kinder- en tienerbureau's

DOOR: Team PSSlapen - 25 June 2018

Online kinder- en tienerbureau’s kopen

Een eigen studieplek is een goede manier om uw kind te helpen goede gewoonten aan te nemen, zoals regelmatig huiswerk maken, hun spullen georganiseerd houden en op één plek zitten tijdens het doen van hun werk. De bureau’s zijn verkrijgbaar in een verscheidenheid aan materialen en ontwerpen en, niet te vergeten, in aantrekkelijke kleuren. Er zijn een paar dingen die u kunt overwegen bij het kopen van een bureau voor uw kind.

Lees meer
featuredImage

Lifetime® kidsrooms collectie

DOOR: Team PSSlapen - 3 June 2018

Lifetime® kidsrooms collectie

Lifetime® kidsrooms collectie biedt eindeloze mogelijkheden voor een perfecte kinderkamer tot aan een praktische studentenkamer. 

Lees meer
featuredImage

Meisjesbedden

DOOR: Team PSSlapen - 10 December 2017

Meisjesbed voor uw dochter

Een meisjeskamer vraagt om een echt meisjesbed. In ons assortiment kinder- en tienerbedden vindt u gegarandeerd een meisjesbed dat perfect bij uw dochter past. Wij bieden u namelijk bedden aan in verschillende kleuren, afmetingen en stijlen en voor iedere leeftijd.

Lees meer
featuredImage

Autobedden voor de kinderkamer

DOOR: Team PSSlapen - 7 September 2017

Is uw kleine ook toe aan een nieuw kinderbed? Kijk dan eens naar een kinderbed auto, ook wel een autobed genoemd. Een autobed staat garant voor eindeloos speelplezier en is een echte blikvanger in de slaapkamer van uw kind. Slapen was nog nooit zo leuk!

Autobedden zijn altijd al populair geweest onder kinderen, omdat ze erg tot de verbeelding spreken en je er fijn in weg kunt dromen. Niet alleen jongens die dromen van een carrière als autocoureur of brandweerman vinden een autobed erg leuk. Ook meisjes vinden het leuk om in een autobed te slapen en te spelen.   

De vele varianten en uitvoeringen autobedden op een rij:

Lees meer
featuredImage

Twijfelaarbed of tweepersoonsbed

DOOR: Team PSSlapen - 28 August 2017

Bij de aanschaf van een nieuw bed zijn er een aantal vragen die u zich moet stellen. Onder andere de ruimte waaraan je behoefte hebt in bed, maar ook de slaapkamerruimte is bepalend voor welke mogelijkheden er zijn. Een twijfelaarbed is ook als tweepersoonsbed een goede optie wanneer de ruimte beperkt is.

Lees meer