featuredImage

Meisjesbedden

DOOR: Team PSSlapen - 10 December 2017
Meisjesbed voor uw dochter

Een meisjeskamer vraagt om een echt meisjesbed. In ons assortiment kinder- en tienerbedden vindt u gegarandeerd een meisjesbed dat perfect bij uw dochter past. Wij bieden u namelijk bedden aan in verschillende kleuren, afmetingen en stijlen en voor iedere leeftijd.

Lees meer
featuredImage

Bijzondere Kinderbedden

DOOR: Team PSSlapen - 2 October 2017
Heeft u inspiratie nodig voor het inrichten van de kinderslaapkamer?

Het is altijd leuk om rekening te houden met de interesses van uw kind wanneer u begint met het opnieuw inrichten van de kamer. Misschien wil je kleine buschauffeur in spé wel een Londense dubbeldekker en misschien wil je kleine prinses wil een koetsbed. Of gaat u voor bijvoorbeeld een echt prinsessen bed of autobed? Dat kan allemaal.

We zetten een aantal bijzondere kinderbedden voor u op een rij.

Lees meer
featuredImage

Autobedden voor de kinderkamer

DOOR: Team PSSlapen - 7 September 2017
Is uw kleine ook toe aan een nieuw kinderbed? Kijk dan eens naar een kinderbed auto, ook wel een autobed genoemd. Een autobed staat garant voor eindeloos speelplezier en is een echte blikvanger in de slaapkamer van uw kind. Slapen was nog nooit zo leuk!

Autobedden zijn altijd al populair geweest onder kinderen, omdat ze erg tot de verbeelding spreken en je er fijn in weg kunt dromen. Niet alleen jongens die dromen van een carrière als autocoureur of brandweerman vinden een autobed erg leuk. Ook meisjes vinden het leuk om in een autobed te slapen en te spelen.   

De vele varianten en uitvoeringen autobedden op een rij:

Lees meer
featuredImage

Twijfelaarbed of tweepersoonsbed

DOOR: Team PSSlapen - 28 August 2017
Bij de aanschaf van een nieuw bed zijn er een aantal vragen die u zich moet stellen. Onder andere de ruimte waaraan je behoefte hebt in bed, maar ook de slaapkamerruimte is bepalend voor welke mogelijkheden er zijn. Een twijfelaarbed is ook als tweepersoonsbed een goede optie wanneer de ruimte beperkt is.

Lees meer
featuredImage

Tips voor het inrichten van een kinderkamer

DOOR: Team PSSlapen - 24 January 2017
In Nederland is het gebruikelijk dat de ouders de grootste slaapkamer voor hen zelf nemen en de kinderen de overige kamers krijgen. Meestal zijn dit niet de grootste ruimtes en moeten we creatief omgaan met de beschikbare ruimte. Staat u voor de uitdaging om de kinderkamer (opnieuw) in te richten? Gebruik dan onderstaande tips:

Lees meer