categorie

SALE - Topdekmatrassen - SALE

Wij ruimen onze collectie Topmatrassen op om ruimte te maken in ons magazijn voor een nieuwe collectie Tienerbedden. De prijzen zijn hierdoor extra laag Op=Op.

Topdekmatrassen ook wel top- of oplegmatrassen genoemd, zijn gemaakt om uw matras een ander of hoger comfort te bieden, de vervelende naad tussen 2 matrassen te verbergen en de instap van uw bed te verhogen. Bovendien is een topdekmatras makkelijk te keren en te luchten. Dit verhoogt uw slaapcomfort en komt de levensduur van uw matras ten goede.

Voor de verstelbare bedbodems zijn er splittopdekmatrassen, die hebben een inkeping aan de bovenzijde.

Ook voor de boot/caravan/camper biedt een topmatras een geweldige uitkomst tegen de vaak te stevige polyether kussens/matrassen.

Lees meer

Naam Prijs

Naam Prijs

Een topdekmatras biedt u veel voordelen

Door middel van een topdekmatras uw matras harder of zachter laten aanvoelen. De vulling van traagschuim vermindert drukpunten en zorgt voor een betere doorbloeding. Allemaal voordelen waardoor u weer goed gaat slapen.

Met het gebruik van een tweepersoons topdekmatras kunt u de naad tussen twee eenpersoons matrassen laten verdwijnen. Door het gebruik van een topdekmatras verlengt u de levensduur van uw matras.