categorie

Schuim

Schuimmatrassen bieden en goede warmte isolatie. Door de gebruikte Polyether schuim is het matras goed bestand tegen transpiratievocht en goed tegen allergieën. Ze zijn door hun lichte gewicht ook eenvoudig te hanteren.

Deze matrassen zijn ideaal in het kinderbed. Door hun geringe hoogte van 14 cm ook ideaal boven in het stapelbed of in de hoogslaper. Hierdoor blijft er voldoende uitvalbescherming voor uw kind.

Lees meer

Naam Prijs

Naam Prijs

Hoe verleng ik de levensduur van mijn matras?

Door uw matras regelmatig te luchten verlengt u de levensduur van uw matras. Laat het een aantal uren luchten, anders blijft transpiratievocht en warmte in het matras, en creëert u een ideale omgeving voor huisstofmijt. Keer ook het matras regelmatig. Hiermee voorkomt u kuilen in uw matras.

Zorg voor een goede antislip matrasbescherming om het schuiven van uw matras te voorkomen en te beschermen tegen de matrasbodem. Met een molton om uw matras voordat het hoeslaken erom heen gaat voorkomt u het intrekken van transpiratievocht, en verlengt u de levensduur van uw matras. Daarnaast zijn er ook waterdichte moltons. Deze zijn handig bij bijvoorbeeld incontinentie, bedplassende kinderen, hevig zweten en zwangerschap.