categorie

Pocketveer

Wat is een pocketveermatras? Een pocketveer matras bestaat uit losse, op zichzelf staande pocketveren, die in afzonderlijke zakjes verpakt zijn. De pocketveren worden geplaatst in zones zodat de veren in staat zijn om afzonderlijk te reageren op het gewicht van het lichaam. Hierdoor ontstaat optimale ondersteuning op de plaatsen waar het nodig is.

Als stelregel geldt: hoe meer veren in een matras, hoe meer u van de ondersteuning zal profiteren.

Voor de afwerking worden de volgende materialen gebruikt: traagschuim, koudschuim of comfortschuim. Elk afwerkingsmateriaal heeft zijn eigenschappen en dient gekozen te worden op basis van de eigen behoeften. Het tijk verschilt niet alleen in gebruik van materiaal, maar ook in kwaliteit en levensduur.

Een pocketveer matras biedt een goede vochtregulatie, een optimale ventilatie en is geschikt voor een vaste of een verstelbare lattenbodem.

Lees meer

Naam Prijs

Naam Prijs

Hoe verleng ik de levensduur van mijn matras?

Door uw matras regelmatig te luchten verlengt u de levensduur van uw matras. Laat het een aantal uren luchten, anders blijft transpiratievocht en warmte in het matras, en creëert u een ideale omgeving voor huisstofmijt. Keer ook het matras regelmatig. Hiermee voorkomt u kuilen in uw matras.

Zorg voor een goede antislip matrasbescherming om het schuiven van uw matras te voorkomen en te beschermen tegen de matrasbodem. Met een molton om uw matras voordat het hoeslaken erom heen gaat voorkomt u het intrekken van transpiratievocht, en verlengt u de levensduur van uw matras. Daarnaast zijn er ook waterdichte moltons. Deze zijn handig bij bijvoorbeeld incontinentie, bedplassende kinderen, hevig zweten en zwangerschap.